Home | Back


Roland Mobile Cube

CENA: 215.00 EUR

Portabl pojacalo za sve namene

Instant zvuk koji dobijete prikljucivanjem najnovijeg pojacala MOBILE CUBE je zapanjujuci za tako malo pojacalo. Malo ali mocno, ono prenosi sve vrstte elektronskih instrumenata i audio uredaja, i može se koristiti bilo gde, bilo kada. Moguce je prikljuciti mikrofone, elektricne i akusticne gitare, klavijature, bubnjeve, mp3 plejere, šta god poželite. I može svirati do 15 sati bez prestanka.


. Baterijsko napajanje, za pojacalo koje radi bilo gde i bilo kada

. 5W (2.5W + 2.5W) stereo napajanje sa visoko kvalitetnim zvucnicima od 10cm (4")

. Ulazi za mikrofon, stereo-instrument, i stereo AUX; izlaz za slušalice

. Centre Cancel funkcija za karaoke

. Ugradeni su i stereo reverb/chorus, distorzija itd

. kaiš za lakši prenos

Fizicki malo, ali sa ogromnim zvukom

Toliko malo (280 mm x 108 mm x 177 mm ), manje od kofera, MOBILE CUBE je san snova za putovanje. Radi na baterije, može raditi bilo gde - samo ga povežete i žurka može poceti. Dva visoko kvalitetna zvucnika daju takav zvuk da ne poverujete da dolazi iz tako malog uredaja.


Ugradeni Stereo Efekti

Pomocu Rolandovog legendarnog FX-a, MOBILE CUBE omogucuje kvalitetne stereo reverb i chorus efekte. Zasladite vokale, zapalite gitaru, ili se utopite u miksovima u odlicnom stereo zvuku. Centre Cancel funkcije je tu za smanjenje vokala u pesmama, pa je idealno za karaoke i pevanje uz muziku.


Svi instrumenti su OK

Zahvaljujuci mnoštvu ulaza, na MOBILE CUBE može se prikljuciti mikrofon, klavijatura, akusticne, elektricne gitare, mp3 plejeri, i maltene bilo šta; nijedno drugo pojacalo za instrumente nema stereo ulaz. Možete ga koristiti kao pojacalo za vežbu kod kuce, na putu, unutra i napolju. Sjajno je za partije, karaoke i ucenje pevanja. Prikljucite ga na mikrofon i možete ga koristiti kao monitorski zvucnik ili cak mikro razglas.