Home | Back


Rcf art 315a mk4

CENA: 520.00 EUR

ART 315-A mk4 je aktivna zvučna kutija koja se može koristiti za live sound i stage monitoring, kao i za distribuciju zvuka u klubovima, halama i korporativnim događajima.

ART 315-A mk4 je idealna kutija kada su neophodne jake niske i čiste visoke frekvencije.

Nova perspektiva linearnosti

RCF-ovi zvučnici su dizajnirani koristeći njihovu naprednu FiR filtering tehnologiju, razvijenu da pruži transparentni zvuk, absolutnu bistrinu i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu. Ovi specijalni FiRPHASE filteri omogućavaju postizanje koherentne distribucije zvuka bez fazne distorzije, osigravajući minimalnu latenciju sistemu.

Superiorni tansduseri

Wooferi i kompresioni drajveri su precizno napravljeni koristeći prednosti RCF-ovih tehnologija i znanja i iskustva profesionalaca koij su posvećeni postavljanju ekstremno visokih standarda.

Snažni pojačavači D-klase

RCF-ova tehnologija u pojačavačima D-klase pruža odlične performanse, a pritom su veoma efikasni i lagani. Pojačavači iz ART 7 omogućuju ultra-brzi napad, realističan odziv i impresivne audio performanse. Aluminijumska struktura oko pojačavača osigurava kutiju u transportu, a i pomaže u hlađenju.

Umetnost "za poneti"

SVAKI ART model može biti korišćen kao stage monitor. Zahvaljujući dizajnu zadnje strane kabineta, ART 3 serija se može koristiti kao stage monitor ako je to potrebno.  Unutrašnje ojačanje vam garantuje da nece doći do nikakvih deformacija kabineta. Njihov "plug & go" dizajn je jednostavan, ali moćan: dva ulaza (XLR ili jack) i točkić volume-a. Kabineti su obloženi specijalnim polipropilenskim materijalom koji ublažava vibraciju čak i kada kutija radi na maksimalnom volume-uART 3 mk4 serija je opremljena ručkama za veoma lak transport.

Ključne karakteristike:

  • 129 dB Max SPL
  • 800 WATT 2-way peak power
  • DSP Processing with FiRPHASE
  • 15" woofer, high power 2.5" voice coil
  • 1" HF driver, mylar dome, 1.5" voice coil